Magazin

Barabar ve Demet Evgar’dan sahne şov

İSTANBUL (İGFA) – Biletleri satışa çıkmasının ardından kısa sürede tükenen konserde Barabar, sevilen türküleri kendilerine özgü yorumlarla seslendirdi. Gençlerin kendilerinden dinlemeyi çok sevdiği “Feridem” ve “Kanadım Değdi Sevdaya” türküleriyle başlayan konserin sürpriz ismi Demet Evgar, “Yağmur Yağar” ve “Uçurtma” gibi parçalarla izleyicilerin beğenisini kazandı.

“Lingo Lingo Şişeler”, “O Yar Gelir” ve “Aman Of” gibi pek çok parçaya izleyicilerin de eşlik ettiği iki saatlik konsere Ölmez, Evgar ve Keskin’in hem birbirleriyle hem de seyircilerle şakalaşmaları renk kattı.

İŞ SANAT’TA NİSAN PROGRAMI DOPDOLU

İş Sanat sahnesi Nisan ayında birbirinden renkli toplulukları ağırlamaya devam ediyor: Ünlü kemancı Gwendolyn Masin eşliğindeki Anima Musicae Oda Orkestrası konserinin, küçük tiyatro severleri müzikli bir yolculuğa çıkaracak “Pat Pat Patara” oyununun ve Parlayan Yıldızlar’da genç müzisyenlerin resitallerinin yer aldığı program, bu ay İş Kuleleri Salonu ile sınırlı kalmıyor: Keman virtüözü Aleksey Igudesman’ın İş Sanat’a özel hazırladığı “Beethoven and More” konserine Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu ev sahipliği yapıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu