Spor

Nilüfer’in Sultanları Beşiktaş’a set vermedi

BURSA (İGFA) – Nilüfer’in sultanları Beşiktaş Ayos’u Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda, kendi seyircisi önünde ağırladı.

İlk sette etkili başlayan Nilüferli voleybolcular oldu. Set ortalarında Beşiktaş 19-16 üstünlüğe ulaşsa da son anlarda üst üste sayılar kazanan Nilüfer ekibi bu seti 25-21 kazandı. Set başından sonuna kadar skor ve sayı üstünlüğünün Nilüfer Belediyespor’da olduğu 2 seti mavi yeşil beyazlılar 25-15 gibi acık farkla kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan 3. sette her iki takım da oyundan kopmadı ve son anlara 21-21 beraberlik ile girildi. Son sayılarda file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüferli voleybolcular bu seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı.

Nilüfer Belediyespor erteleme karşılaşmasında 28 Mart 2024 Perşembe günü Vakıfbank ile Bursa’da karşılaşacak. Bu maçın sonucuna bakılmaksızın Nilüfer Belediyespor ligin normal sezonunu 7. olarak bitirmeyi garantiledi.

Play-off 5/8 etabında Galatasaray Daikin ile karşılaşacak olan Nilüfer’in sultanları, sarı kırmızılıları elemesi halinde, Kuzeyboru-Sigorta Shop Muratpaşa Belediyespor eşleşmesinin tur atlayan takımı ile 5 ve 6’ıncılık maçı oynayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu